1,-Έχω το ΥΥΝ 4629 όχημα που κληρονόμησα από την θανούσα το 2001 γυναίκα μου. Η άδεια κυκλοφορίας του , που βγήκε στο όνομά μου, γράφει << οφείλει τέλη κληρονομίας  >>. χωρίς εγώ να χρωστάω κανένα φόρο κληρονομίας. Όλα τα κληρονομικά τότε τα είχα πληρώσει μετρητοίς, όπως και οποιονδήποτε άλλο φόρα μου επιβάλλετο  έκτοτε 
Σήμερα θέλω να κάνω απόσυρση του παραπάνω οχήματος και παρακαλώ να με ενημερώσετε αν η παραπάνω σημείωση στην άδειά μου θα μου δημιουργήσει πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσω.
 
2 Είχα το ΙΕΚ 129 δίκυκλο 100 cc που μου το κλέψανε. Έκανα τότε όλα τα σχετικά χαρτιά και απαλλάχτηκα των τελών κυκλοφορίας. Σήμερα κοιτόντας την σελίδα σας  για τα οχήματα οίδα να υφίσταται στην κατοχή μου ,διαγεγραμμένο μεν , το παραπάνω δίκυκλο. Παρακαλώ να με ενημερώσετε πότε θα το διαγράψετε ώστε να μην εμφανίζεται καθόλου στην κατοχή μου ή αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι γιαυτό..
3 Τέλος παρακαλώ στην ανάρτηση που έχετε σχετικά με τη απόσυρση οχημάτων, να διορθώσετε όλα τα τηλέφωνα του γραφείου επικοινωνείας διότι ο αυτόματος τηλεφωνητής με ειδοποιεί ότι δεν υπάρχουν. 
Ευχαριστώ και αναμένω
Ελευθέριος Παγωνόπουλος
6937045550 & 2421048532