Ερωτήσεις Πολιτών και ΑπαντήσειςCategory: Ερωτήσεις ΠολιτώνΗ συσχέτιση του IBAN με τον ΑΦΜ του αιτούντα δεν μπόρεσε να επαληθευθεί-Κοινωνικο μέρισμα
Βασσαλος Κων/νος asked 6 months ago

Εστειλα αιτηση για κοινωνικο μερισμα και ενω εγκριθηκε στις 08/12/2019 , την παρασκευη 14/12/2019 δεν μπηκε στον λογ/σμο μου το μερισμα και νομιζα οτι θα μπουν στις 28/12/2019. Την δευτερα μπηκα να κοιταξω την αιτηση μου και εβγαζε το μηνυμα :  Η συσχέτιση του IBAN με τον ΑΦΜ του αιτούντα δεν μπόρεσε να επαληθευθεί. Ειχα βαλει τον ΙΒΑΝ της συζηγου στον οποιο δεν ημουν εγω μεσα σαν δευερο ονομα.Πηγα σημερα 27/12/2019 με την συζηγο μου και εβαλα και το ονομα μου στον λογ/σμο που ειχα δηλωση στην αιτηση κοιν.μερισματος ωστε να ξεμπλοκαρει το ποσο που δικαιουμε.Μπαινω τωρα στην αιτηση να δω αν εγκριθηκε και βγαζει το μηνυμα ..οτι ηα αιτηση εχει ακυρωθει και Η συσχέτιση του IBAN με τον ΑΦΜ του αιτούντα δεν μπόρεσε να επαληθευθεί. Αυριο παρασκευη 28/12 μπαινουν τα χρηματα.Μπορω να κανω κατι αλλο να μην χασω τοσο αδικα το ποσο του κοιν.μερισματος που μου ειχε εγκριθει?

1 Answers
all3web Staff answered 6 months ago

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2018 θα ανοίξει ξανά για ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2018 θα ανοίξει ξανά την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
– Για όσους δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση ανήκει στο δικαιούχο του μερίσματος.
– Για όσους δεν επιβεβαιώθηκε μέσω της υποβολής φορολογικών δηλώσεων η μόνιμη διαμονή του δικαιούχου στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, αλλά εκείνος ήταν εγγεγραμμένος άνεργος στα μητρώα του ΟΑΕΔ για 12 μήνες κατά το έτος μη υποβολής φορολογικής δήλωσης.