Ερωτήσεις Πολιτών και ΑπαντήσειςCategory: Ερωτήσεις ΠολιτώνΚΕΠΑ -ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ -ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
Κατα αρχην δεν γνωριζω αν μπορειτε να μου απαντησετε στα παρακατω ερωτηματα μου και δυστυχως απευθυνομαι σε εσας διοτι το ΚΕΠΑ Πειραια που ειναι αρμοδιο για να μου απαντησει δεν δεχονται επισκεψειε και επι πλεον προσπαθω να επικοινωνησω μαζι τουσ σε 4 τηλεφωνα εδω και ενα μηνα και δεν απανατανε σε κανενα.

Ερωτηματα για επανεξεταση της αναπηριας μου.Η αιτηση υποβαλλεται τρεις μηνες πριν τη ληξη της αναπηρικης συνταξης μονο ηλεκτρονικα στη διευθυνση gov.gr η σε καποια αλλη ηλεκρτονικη διευθυνση ή με φυσικη παρουσια του Αμεα στα γραφεια του αρμοδιου ΚΕΠΑ.
Εαν γινει ηλεκτρονικα η δηλωση, πως αποστελλονται τα δικαιολογητικα ηλεκτρονικα και αυτά ηλεκτρονικα και ποτε που παραδιδονται τα πρωτοτυπα. Η ενημερωση του ραντεβου με την επιτροπη γινεται μεσω της πλατφορμας και τηλεφωνικα .
Τι επιπλεον δικαιολογητικα υποβαλλω για να κριθει η αναπηρικη συνταξη μου επ αοριστον. Από την τελευταια φορα που εχω περασει από την επιτροπη και μεχρι σημερα εχω και άλλες σοβαρες ασθενειες ,για να αυξησω το ποσοστο αναπηριας πρεπει να υποβαλλω κοινο εισηγητικο φακελλο ποιος ιατρος είναι εισηγητης με όλα τα δικαιολογητικα και η περιπτωση των αιτηματων μου θα κριθει συνολικα από την ιδια επιτροπη ή θα πρεπει να γινουν ξεχωριστες αιτησεις.

Ευχαριστω για την κατανοηση
Με εκτιμηση
ΜιχαληςΣτεφας