Ερωτήσεις Πολιτών και ΑπαντήσειςCategory: Ερωτήσεις ΠολιτώνFUELPASS άυλη καρτα εγκεκριμενη αλλά μη συμβατο κινητό
ΕΛΕΝΗ ΛΕΖΕ asked 5 months ago

Λόγω της μη ορθής αρχικής διευκρίνησης στη σελιδα vouchers.gov.gr για τα smartphones και τις προδιαγραφές που θα έπρεπε να έχουν, έκανα αίτημα για άυλη καρτα καυσίμων, το αίτημα εγκρίθηκε καιΟΤΑΝ έκανα όλα τα βήματα εγκατάστασης στο κινητό μου έβγαλε μηνυμα ότι δεν υποστηριζει το NFC!
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αλλαγή του τρόπου καταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακυρωσης της αίτησης και υποβολής νέας;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σαςμ, γιατί το αρμοδιο τηλεφωνο για την επιδότηση είναι συνεχως κατειλλημένο.

1 Answers
all3web Staff answered 5 months ago

ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, έδωσε νέες διευκρινίσεις και απαντήσεις για τα παραπάνω θέματα με το επίδομα βενζίνης.
Το τελευταίο πρόβλημα έχει προκύψει με αρκετούς που επέλεξαν την πίστωση σε smartphone προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν το «μπόνους» των έξτρα 5 ευρώ της επιδότησης καυσίμων, όμως το κινητό τους δεν υποστηρίζει την εφαρμογή NFC για τις ανέπαφες συναλλαγές. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1, οι αρμόδιοι σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις για κάποιον που δεν έχει κινητό smartphone και έκανε αίτηση για ψηφιακή κάρτα, μεταξύ των οποίων είναι και να ακυρωθούν οι εν λόγω αιτήσεις και να μπορέσουν οι δικαιούχοι να επαναλάβουν τη διαδικασία στην πλατφόρμα.